Tervetuloa seuraamaan DataInfon blogia!

Haluamme tarjota teille jatkuvasti useita lähestymistapoja kommunikaatioon. Siksi olemmekin aloittaneet virallisen blogimme rinnalle Tuntematon testaaja -blogin, jossa kerromme päätelaitteista sekä lisätarvikkeista omakohtaisten kokemusten keinoin.

Blogi

 • Kuukauden datainfolainen: asiakaspalvelupäällikkö Otto

  Kuukauden datainfolainen –sarjassa tutustutaan DataInfon työntekijöihin ja heidän tehtäviinsä. Tällä kertaa vuorossa asiakaspalvelupäällikkö Otto. Otto on työskennellyt DataInfossa vuodesta 2012. Palvelupäällikkönä hän vastaa nimettyjen asiakkaidensa tilaus- ja toimitusprosesseista sekä asiakaspalvelusta. Vapaa-ajalla Otto viihtyy musiikin ja hyvän ruoan parissa. Mikä on työssäsi mukavinta? "Mukavinta ovat ehdottomasti asiakkaat ja heidän kanssaan kommunikointi. Asiakkaan kannalta oikean ratkaisun löytäminen ja työnteon helpottaminen tuovat onnistumisen tunteen. Maailman parhaat työkaverit ovat myös huikea bonus." Entä mikä on haastavinta? "Jatkuva kehittyminen ja toimintatapojen arviointi sekä parantaminen tuovat omat haasteensa. Näissä täytyy kehittyä nopeastikin jotta palvelu elää muuttuvien markkinoiden ja vaatimusten mukana." Mitkä ovat yleisimmät tiimillesi esitetyt kysymykset? "Suuri osa ajasta kuluu asiakkaiden tuotevalikoimiin liittyvien tehtävien ja kysymysten parissa: puhelinten saatavuutta tarkistetaan varsinkin uusien ja kysyttyjen mallien kohdalla päivittäin. Myös tilaus- ja laskutusasioita hoidetaan päivittäin. Raportointi, laatupalaverit ja muut pitävät myös kiireisenä." Ohjeita asiakkaille, jotka ottavat yhteyttä sinuun? "Tyhmiä kysymyksiä ei ole eli pelko pois ja kysymään! Tilaus- ja laskuasioissa kannattaa kaivaa tilauksen tai laskun numero ...

 • DataInfo mukana uusi lastensairaala 2017 -joulutalkoissa!

  Tänä vuonna DataInfo tukee joulukorttien lähettämisen sijasta Uusi Lastensairaala 2017 –hanketta.

 • Mobiilisovellusten hallinta yrityksissä 2013

  Miten mobiilia laiteympäristöä voidaan hallita? Onko yrityksillä mobiiliympäristön hallintaan ja tietoturvaan selkeä strategia? Muun muassa näihin kysymyksiin saatiin vastauksia DataInfon, Nokian ja Microsoftin järjestämässä Mobiiliympäristösi 2013 -tilaisuudessa

Lisää →

Tuntematon testaaja

 • Tuntematon testaaja: Lumia 1520

  Näinä päivinä tuntuu mahdottomalta löytää älypuhelinta, jossa on alle neljän tuuman näyttö. Valmistajat tuuttaavat markkinoille toinen toistaan leveämpiä näyttöjä, ja kisa suurimmasta näytöstä kiristyy kvartaali kvartaalilta. Nokian vastaus kysyntään – tai muiden valmistajien tarjontaan – on uutuus Lumia 1520, joka jyrää koonsa puolesta muut sisarmallinsa 6-tuumaisen näyttönsä kanssa. Miltä tuntuu tuhti Windows-puhelin?

 • Tuntematon testaaja: iPhone 5S osa 2/2

  "Laitteen sisällä tapahtuneet päivitykset ovat kuitenkin vieneet masiinan jälleen pidemmälle ja harpanneet roimaa etumatkaa muihin valmistajiin."

 • Tuntematon testaaja: iPhone 5S osa 1/2

  Tuntemattoman testaajan syväluotaavassa analyysissä Applen uutuus iPhone 5S. Tästä ei ihan yhdessä postauksessa selvitäkään. Nyt osa 1.

Lisää →